ВПЕРШЕ. Розпочав свою роботу місіонерський, благодійний проект ,,Миті радості,,

З благословення Високопреосвященного Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського за ініціативи голови Єпархіального Молодіжного відділу архімандрита Агапіта та клірика Мукачівського благочиння, настоятеля Троїцького храму, протоієрея Ярослава Поповича, молоді Іршавської та Мукачівської молодіжок вперше в єпархії розпочав свою роботу просвітницько-місіонерський благодійний проект ,,Миті радості,,.

В ході реалізації проекту 3 червня було відвідано дитячий будинок смт. Чинадієво та Онкогематологічного відділення Обласної дитячої лікарні в Мукачеві.

“В ході проекту протягом тижня буде відвідано ще декілька соціальних закладів. Сьогодні ж окрім солодощів, тістечок, кульок дітки отримали підтримку від священнослужителів, адже віра це найголовніше. Клірики єпархії мали можливість помазати святим маслом хворих, а в дитячому будинку провести урок Закону Божого. З благословення митрополита Феодора цей проект подорожуватиме по всій єпархії, даруючи радість малечі і море позитиву усім, хто долучатиметься до проведення цього масштабного проекту”, прокоментував подію голова Молодіжного відділу єпархії, отець Агапіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.