M-STUDIO: В Ужгороді відтепер перебуватиме точна копія чудотворної ікони Богородиці «Іверська» (+ВІДЕО)

Із гори Афон в Ужгород. В обласному центрі тепер можна помолитися Пресвятій Богородиці в Її образі «Іверська». Точна копія чудотворного образу знайшла місце в Боздоському парку. А принесли її сюди тисячі відників.

Копія чудотворної ікони Богородиці «Іверська» – в Ужгороді. Сотні священників та вірників прийшли до собору, аби зустріти Її. Віряни розповідають, вірять в чудо. Тому обов’язково молитимуться до матері Божої. Особливо чекали на образ діти.

Ікона Богородиці «Іверська»прославилася багатьма дивами. Ужгородці кажуть, чудотворний образ приносить в душу спокій, почуття благодаті та радості. Таку назву ікона носить через місце свого знаходження − Іверський монастир, розташований на Святій горі Афон.

Неодноразово ікону хотіли знищити, та в монастирі її вберегли. Історія обителі свідчить про заступництво Божої матері за монастир.

Сотні вірників та три десятки священнослужителів рушили хресним ходом на чолі з іконою. Стартували від собору на проспекті.

Не зупинила християн і спекотна погода. Йшли з молитвами.

Йшли ужгородці проспектом, аж до Боздоського парку. Варто додати, копію ікони привезли в сюди назавжди. Перебуватиме святиня в храмі в парку.

За матеріалами: http://m-studio.net.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.