ТИШІВ-СВАЛЯВА-МУКАЧЕВО-СУХИЙ. Вихованці парафіяльних Недільних шкіл єпархії відвідали чернечі обителі єпархії

Літні, щорічні паломницькі поїздки вихованців парафіяльних Недільних шкіл єпархії вже стали  доброю традицією. Не стало виключенням і літо 2019 року. 

11 червня з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського вихованці парафіяльних Недільних шкіл сіл Білки, Дубриничі та міста Мукачево відвідали чернечі обителі Мукачівської єпархії.

В рамках поїздок дітки вклонилися святиням Мукачівського Миколаївського монастиря, Успенського жіночого монастиря в с. Домбоки, Ракошинського Покровського чоловічого монастиря, Свалявського Кирило-Мефодіїівського жіночого монастиря, Мукачівського Красногорського чоловічого монастиря,
чоловічого монастрия на честь Казанської ікони Богородиці в с. Тишів та Успенського чоловічого монастиря в с. Кічерне, що на Воловеччині, Покровського чоловічого монастиря в с. Кострино на Великоберезнянщині, Маріє-Магдалинівського жіночого монастиря в с.
Зарічево на Перечинщині, тощо.  

Супроводжували дітей в поїздках настоятелі Свято-Петро-Павлівського храму в с. Білки, протоієрей Георгій Чулей, клірик храму, протоієрей Іван Лупак, настоятель Свято-Троїцького храму м. Мукачево (р-н Паланок), протоієрей Ярослав Попович та відповідно настоятель Свято-Успенського храму с. Дубриничі, що на Перечинщині, протоієрей Василій Поп.

https://www.facebook.com/halahurich/videos/2023173101144493/?t=26

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.