ДУБРИНИЧІ. Велопробіг «ДИТИНСТВО-ДІТЯМ» – це стан душі в якому взяли участь 180 дітей! (+ФОТОСЕТ ПОДІЇ)

2 червня до Дня захисту дітей з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського за ініціативи голови Єпархіального відділу і справах катехизації, настоятеля Свято-Успенського храму села Дубриничі, що на Перечинщині, протоієрея Василія Поп відбувся перший, церковний на Перечинщині дитячий велопробіг під гаслом «ДИТИНСТВО-ДІТЯМ».

Мета заходу – привернення уваги соціуму до проблем захисту дітей. Ідейна платформа заходу – це посил про те, що між нами є багато дітей-інвалідів, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківства, зрештою дітей, які потребують нашої щоденної уваги, піклування та захисту.

Участь в заході взяли всі бажаючі батьки та діти. Головною умовою дійства стали: присутність доброго настрою та вело-транспорту. 

Отже, після збору учасників велопробігу в центрі села Дубриничі всі попрямували до центру села Зарічево. Паралельно з цим на прилеглій території до адміністрації колишнього колгоспу в с. Дубриничі був проведений веселий велоквест для діток 6-12 років. В рамках велоквесту відбулися різноманітні конкурси та ігри, участь в яких взяли всі бажаючі дітки та батьки. 

Після повернення учасників велопробігу до центру села Дубриничі, всі учасники велопробігу попрямували до каплиці на честь святих Жінок Мироносиць (вул. Берег).

В каплиці духовенство разом з батьками та дітьми звершили молитву за дітей у всьому світі.

Далі учасники велопробігу «Дитинство-дітям» взяли участь в церемонії нагородження, після чого відбулася велолотарея в якій кожен без винятку зміг виграти свій приз.

В кінці дійства на всіх учасників події чекала, як і годиться смачна польова кухня, живе спілкування з духовенством, тощо.

P.S. Готується окремий “не протокольний” текст про подію:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.