ЗАПРОШУЄМО ВСІХ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ДИТЯЧОМУ ВЕЛОПРОБІЗІ «ДИТИНСТВО-ДІТЯМ» (+ПРОГРАМА)

2 червня до Дня захисту дітей з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського за ініціативи голови Єпархіального відділу і справах катехизації, настоятеля Свято-Успенського храму села Дубриничі, що на Перечинщині, протоієрея Василія Поп відбудеться дитячий велопробіг під гаслом «ДИТИНСТВО-ДІТЯМ».

Мета заходу – привернення уваги соціуму до проблем захисту дітей. Ідейна платформа заходу – це посил про те, що між нами є багато дітей-інвалідів, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківства, зрештою дітей, які потребують нашої щоденної уваги, піклування та захисту.

Участь в заході можуть взяти всі бажаючи батьки та діти.

Головна умова: присутність доброго настрою та вело-транспорту. Для другої частини заходу згодяться також скейти, ролики та інша колісна техніка:)

ПРОГРАМА ВЕЛОПРОБІГУ:

  • 1430 – збір учасників велопробігу в центрі села Дубриничі. Вікова категорія дітей, які беруть участь у велопробізі з 12 років, батьків – необмежена.
  • 1500 – початок велопробігу (від центра села Дубриничі до центру села Зарічево). В селі Зарічево на учасників дійства чекатиме солодкий стіл, кава-брейк, соки, тощо.
  • 1515 – на прилеглій території до адміністрації колишнього колгоспу в с. Дубриничі паралельно з велопробігом розпочнеться велоквест для діток 6-12 років. В рамках велоквесту відбудуться різноманітні конкурси та ігри, участь в яких можуть взяти всі бажаючі дітки та батьки. Конкурсна програма буде пов’язана з колесами, тому участь в них будуть брати дітки та батьки з роликами, скейтами, міні-велосипедами та навіть батьки з дітьми коляскового віку!
  • 1700 – повернення учасників велопробігу до центру села Дубриничі. Далі учасники велопробігу попрямують до каплиці на честь святих Жінок Мироносиць (вул. Берег). Участь вікових категорій дітей та їхнього колісного транспорту цій частині заходу – необмежена!
  • 1730 – після завершення велопробігу – в каплиці духовенство разом з батьками та дітьми звершать молитву за дітей у всьому світі.
  • 1800 – всі учасники велопробігу «Дитинство-дітям» візьмуть участь в церемонії нагородження, після чого відбудеться велолотарея в якій кожен без винятку зможе виграти свій приз. В кінці дійства на всіх учасників події чекатиме смачна польова кухня, живе спілкування з духовенством, тощо.
  • 2000 – повернення учасників велопробігу до центру села Дубриничі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.