ІННОВАЦІЙНО. В Недільних школах єпархії набувають популярності нові форми відкритих уроків

В Мукачівській єпархії є багато чудових, креативних та ідейних отців, вихователів та звичайно неповторних діток…

Відкритий урок Закону Божого, який був неординарно проведений 18 травня, запам’ятається вихованцям двох Недільних шкіл Мукачівщини − назавжди! Радує, що останнім часом до церковного виховання дітей в нашій єпархії вихователі знаходять зовсім нові та інноваційні підходи.

З благословення, керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського та за ініціативи вихователів Недільних шкіл був проведений турнір з міні-футболу під загальною назвою «Дружній кубок перемоги − 2019».

Участь в дійстві взяли дітки двох Недільних шкіл: Росвигівського кафедрального собору на честь Різдва Пресвятої Богородиці та вихованці Недільної школи пам’яті Блаженнійшого Митрополита Володимира з села Руського, що на Мукачівщині. Перемогла, звичайно дружба з відповідним рахунком: 2:2.

«Головним є не результат матчу, а позитивні емоції, радість діток від участі в грі. Великий респект поважним, чесним суддям:) А, ще подяка юним вболівальницям! Дівчатка − Ви молодці ! Сьогодні в селі всі чули, які в нас дружні, голосні дітки:) Щира подяка дорогим батькам за смачненькі бутерброди, своєрідну «міні полянку». Приємно, що в наших Недільних школах є динаміку позитивного ровитку. Священнослужителі втілюючи в життя сучасні підходи до дитячих сердець, роблять неповторну справу. Сьогодні було багато позитиву” Такі неформальні зустрічі значно об’єднують дітей, розвивають дитячі здібності, прививають їм здоровий спосіб життя, а найголовніше віру та вдячність Богу за все!», прокоментувала подію на власні сторінці в мережі вихователь однієї зі шкіл, Наталія Смужаниця.

P.S. Нагадаємо, що цими днями накшталт сьогоднішнього футбольного турніру був проведений урок-паломництво для учнів Недільної школи села Родниківка, що на Свалявщині. А, не так давно в селі Руське було відкрито та освячено першу Недільно-спортивну школу. Незабаром в Церковно-сільському музеї села Приборжавське в рамках діяльності Недільної школи буде проведено майстер-клас з азів гончарства.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.