СВАЛЯВА. В будинку перестарілих напередодні Воскресіння Христового, духовенство звершило три святі Таїнства

26 квітня, у Велику Пятницю, з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського до будинку перестарілих, що в Сваляві завітало духовенство єпархії.

Під час зустрічі з перестарілими, над літніми людьми голова Свалявської молодіжки, протоієрей Василій Бабець звершив три Таїнства Христової Церкви. Допомагав отцю, випускник Київської духовної академії, Іван Каменчук.

«З віком людина багато речей у своєму житті починає переоцінювати та міняти до них відношення. Тому, мої відвідини будинку перестарілих здебільшого корисливі для мене самого, адже я й сам від них вчуся «правильних» цінностей життя. У Велику П’ятницю багато хто з цих людей взяв участь в Таїнстві Сповіді, Причастя та Соборування. Благодать Божа змінює не тільки нас самих, а й атмосферу довкола. Колись з цього приводу преподобний Серафим Саровський сказав такі слова: «Стяжай дух мирний і тоді навколо тебе спасуться тисячі”. Бажаю всім, хто сьогодні приступав до таїнств стяжати цей «дух мирний»», прокоментував подію на своїй сторінці в мережі https://www.facebook.com отець Василь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.