РУСЬКЕ-ДОМБОКИ. В Мукачівській єпархії проведено перший паломницький дитячий велопробіг

В надзвичайно незвичний спосіб в переддень Вербної неділі відбувся урок Закону Божого в Недільній школі, що діє при Свято-Троїцькому храмі села Руське, що на Мукачівщині.

З благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського дітки Недільної школи пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана) разом зі своїми наставниками, провели перший в історії Мукачівської єпархії паломницький велопробіг під гаслом: «Духовні святині − Богу та Світу».

«Серію паломницьких поїздок з Божою допомогою розпочали з Свято-Успенського жіночого монастиря, що в селі Домбоки. Нас тут дуже люб’язно зустріли насельниці духовної обителі та дорога нашому серцю ігуменя Катерина (Іванчо). Святині монастиря діток дуже зацікавили. А, розповідь про цілий вагон врятованих діток з СРСР в роки Великої Вітчизняної Війни, духівниками обителі їх просто заінтригувала. Дітки помолилися за своїх рідних і звичайно ж поспівали духовні пісні, прославляючи Господа, дякуючи Богу за все разом з черницями. Час збіг дуже швидко, хоч кілометрів на веліках ми проїхали і не мало. Не обійшлося і без перекусів, але пісних:) Було дуже цікаво та повчально! По-перше, дякуємо Господу Богу! По-друге, дякуємо дорогим батькам за підтримку!», прокоментувала подію на власній сторінці у facebook вихователька школи, Наталія Смужаниця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.