МУКАЧЕВО. Клірик єпархії взяв участь в семінарі практичних психологів області

18 квітня на базі Мукачівського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа I-III ступенів − дошкільний навчальний заклад №11” відбувся надзвичайний, інформаційно-насичений семінар практичних психологів на тему: “Булінг, як психологічна проблема та шляхи його вирішення”.

На запрошення організаторів дійства та з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського участь в семінарі взяв голова Свалявської молодіжки, священнослужитель Свалявського жіночого монастиря, практичний психолог, протоієрей Василь Бабець.

Отець виступив перед присутніми з тематичною доповіддю в якій розкрив учасникам семінару бачення та ставлення Церкви до даної проблеми.

“Участь в семінарі крім священнослужителя, взяли вчителі, психологи та представники юстиції, що зайвий раз підкреслює важливість обговорюваної теми та її акутальність в сучасному навчальному процесі” прокоментував подію на своїй сторінці в мережі https://www.facebook.com, отець Василь.

Текст, фото: протоієрей Василь БАБЕЦЬ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.