Недільні школи Мукачівщини провели корисний уїкенд на природі

За дитячі роки Бог може вкласти в маленькі серця стільки істин, що вони не забудуть про них і за десятки років. Недільна школа – це, свого роду, та пристань, де повинна вперше народжуватись любов до Бога.

“І, щоб зробити це місце цікавим, а істини смачними, ми намагаємось робити нашу справу якомога краще. Сьогодні наш урок релігії проходив в незвичній формі. А саме, з благословіння керуючого єпархією Високопреосвященнішого митрополита Феодора, Мукачівського і Ужгородського, відбулася зустріч-знайомство чудових двох недільних шкіл: Росвигівського кафедрального собору м. Мукачева та Свято-Троїцького храму с. Руське.

Але місце зустрічі ми обрали незвичне – активний, пізнавальний, рухливий відпочинок на свіжому повітрі. Спортивні естафети, святковий смачний стіл, пісні, а найголовніше – спільна молитва дуже здружила наших діточок. Не обійшлося і без танців.

Додому поверталися змучені, як-не-як, дорога наша до лісу і назад склала близько п’яти кілометрів, але ми щасливі! Багато позитиву та емоцій!  Щиро всі дякуємо наставнику – ієрею Тарасію Шелельо”, – пише у соцмережі про цікавий і корисний уїкенд вихованців Недільних шкіл Мукачівщини вчитель Наталія Смужаниця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.