“Тут є любов, радість, спілкування” – відвідини Мукачівської Територіальної організації УТОГ

«Ты помогаешь нам не падать духом и в летний зной, и в зимнюю метель. УТОГ, УТОГ — ты друг людей без слуха, Обиженных судьбою колыбель» – ці слова з гімну Українського товариства глухих. Дійсно УТОГ є тим місцем для глухих, де можна прийти і відчути, що ти не самотній.

Саме таке тепле спілкування, серед буднів тижня холодної пори року, відбулося в Мукачівській Територіальній організації УТОГ.

Голова Єпархіального відділу по взаємодії з організаціями, які піклуються людьми з обмеженими можливостями – архідиякон Діонісій (Гангур) систематично навідує дану установу, аби збагатити людей з порушенням слуху моральними цінностями й увагою. 

“Тут є любов, радість, спілкування, і багато інших добрих речей. В житті звичайних людей вищезазначені слова можуть здатися буденними та тільки не для глухих! Спілкуючись з ними розумієш, що дефіцит цього в їхньому світі надає високе значення і цінність даних понять. В певній мірі цю нішу пустоти може заповнити організація, яка об’єднає цих людей на території нашої Української держави і ділиться на територіальні організації, а саме УТОГ.
Деякі люди приходять сюди з своїми буденними проблемами чи просто потребують сурдоперекладача, а дехто для того, щоб поспілкуватися мовою жестів та поділитися чимось приємним.
Дякую всім за приємну атмосферу спілкування”, – поділився у коментарі отець Діонісій (Гангур).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.