УЖГОРОД. Вітання «Центру пробації» в Закарпатській області під час урочистих зборів

Державній установі «Центр пробації» в Закарпатській області ще немає й року. Діє філія з квітня 2018-го. З нагоди чотириріччя з дня прийняття закону «Про пробацію» провели урочисті збори, прозвітували про роботу та нагородили почесними грамотами своїх працівників.

На запрошення начальника філії Державної установи Віталія Мураля, з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського відвідав урочистий захід благочинний міста Ужгорода, голова Єпархіального відділу Пенітенціарного служіння – протоієрей Володимир Гуй.

Священик зачитав Вітальну адресу від керуючого єпархією та передав вітання з нагоди визначної професійної події.

“Вельмишановний Віталій Володимирович та працівники філії Державної установи “Центр пробації”! Щиросердечно вітаю всіх Вас з річницею прийняття закону України про вашу предметну діяльність та відповідне створення окремих центрів! Милістю Божою в цей непростий для нашої країни час “Центр пробації” області успішно виконує покладені на нього завдання, а співпраця з Церквою у вашій діяльності виконує свою не менш важливу роль”, – серед іншого зазначив у письмовому привітанні митрополит Феодор.

Завершилося зібрання спільним обговоренням подальших напрямків роботи.

Фото “Центру пробації” в Закарпатській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.