“Справжнє щастя – подарувати свято іншому”: Свалявська молодіжка завітала до Обласного Будинку дитини

У сьогоденні на рекламних плакатах, у соцмережах та й, в принципі, де завгодно, але майже на кожному кроці чується гасло: “Живи щасливо”, “Бери від життя все”, “Люби себе”. Та поставимо філософське запитання: а вчому щастя? В смартфоні? Автомобілі? Кар’єрі? Чи в фізичному задоволенні тілесних потреб?

Проста істина: по-справжньому щасливий той, хто приносить радість та посмішки іншим, не за фінансову винагороду, а просто так.

З благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського, керуючись такими переконаннями молодь Свалявської молодіжки вирішила відвідати Свалявський обласний будинок дітей-сиріт – у часі не розпалу свят, а в період, коли достатньо повеселившись, кожен з нас починає забувати про обездолених й добродійність.

Я тихенько  сидів збоку і спостерігав за мімікою, виразом обличчя, поглядом очей та дитячими посмішками. Як з боку одних, так і інших, я побачив щасливих. Ось де справжнє щастя – подарувати свято іншому, можливо, інколи навіть у збиток собі. Поверталися ми фізично стомленими, а на душі була просто тиха радість, яку не передати словами. Укотре хочу подякувати благодійникам, які підключившись до нас, приготували для дітей-сиріт гостинці. Молю Бога винагородити Вас за це сторицею і спасінням душ”, – зазначив протоієрей Василій Бабець, голова Свалявської молодіжної організації. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.