МИКОЛАЇВСЬКИЙ МАРАФОН: СВАЛЯВА. Недільна школа привітала людей похилого віку

Світ, у якому ми живемо, цікавий, незвіданий, казковий. У ньому все поєднюється гармонійно: літо і зима; день і ніч; тепло і холод. Всі ми знаємо, що протилежність злу – добро. Як же зробити так, щоб тільки добро оселялося у наших серцях, у наших ділах? Є золоте правило життя: “Стався до людей так, як хочеш, щоб вони ставилися до тебе”. Воно – ключ у виборі між добром і злом. Кожного року є такий день у грудні, коли добро обов’язково бере верх, ми тоді стаємо добрішими, милосерднішими, благороднішими у наших вчинках. Так – це свято всіми нами любимого, як дітьми, так і дорослими, святителя Миколая Мір Лікійського чудотворця.

День святого Миколая – дитяче свято. Чимало дітей чекають його, щоб знайти під подушкою нову м’яку іграшку, конструктор або солодощі. Порадувати можна подарунками і дорослих, адже за висловом одного із класиків: “Всі ми родом із дитинства”. Найкращий подарунок – той, який може подарувати близькій людині незабутні емоції.

Молодь Свалявського молодіжного братства разом із вихованцями недільної школи, яка діє при Свято-Троїцькому Кирило-Мефодіївському жіночому монастирі напередодні свята завітала до людей похилого віку. Ті, які самі з нетерпінням чекатимуть у ніч з 18 на 19 подарунків, на цей раз мали змогу побувати у ролі помічників улюбленого святителя і разом з подарунками принести масу позитивних емоцій.

“Хочу подякувати дуже багатьом небайдужим, хто долучився до цієї благородної справи. Одні допомагали виготовляти іграшки ручної роботи, другі брали активну участь у проведенні сценки, треті організували подарунки. Дівчата з хореографічного гуртка долучилися з танцем. Поіменно всіх і не перерахувати, а зрештою, думаю, це і не потрібно. Кожен із благодійників нехай отримає незрівнянно більшу нагороду від Бога та Його угодника святителя Миколая”, – зауважив у коментарі протоієрей Василій Бабець, голова Свалявської молодіжки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.