Помічники святого Миколая напоготові до свята

За тиждень найулюбленіше свято як малечі, так і дорослих – день святого Миколая. Та як годиться за християнськими традиціями, подарунки краще дарувати, аніж отримувати. Тож всі добрі серця вже почали підготовку до милосердних вчинків людям з важкими життєвими обставинами, одиноким старшого віку й діткам, що ростуть без батьків. Робимо невеличкий огляд з метою чимбільшого долучення небайдужих до творення добра. Долучаймось, ставши помічниками святого Миколая!

***

Молодіжка Свалявського району уже вкотрий рік поспіль відвідує тих, до кого Миколай не приходить. І цьогоріч “юні помічники” заздалегідь в процесі клопіткої, але зате продуктивної роботи. І це лише маленька краплина…

***

А ось молоді особи м. Ужгорода вітають стареньких людей зі святом щороку. І просять долучитися всіх охочих, придбавши потрібні речі для підопічних будинку людей похилого віку: памперси для дорослих (можна розмір L), прокладки урологічні, можна щось із білизни, солодощі, колготи, шкарпетки, бритви, туалетний папір, шампуні, побутову хімію. Контактний тел.: 0993445759 Катерина, 0661486528 Марія.

***

Волонтери Мукачівщини теж не дрімлять, а організовують допомогу одразу для двох соціальних закладів: Свалявського дитячого будинку та Мукачівського інтернату. Дітки потребують канцтовари, іграшки, солодощі, фрукти та різні речі для рукоділля. Якщо у вас є можливість і бажання допомогти, телефонуйте: 0660888594 Тетяна.

***

В Іршаві працює справжнісінький офіс святого Миколая!)) Зорганізувала його Іршавська молодіжка, яка щиро дякує усім благодійникам за підтримку. Уже упаковано 4724 подарунків, процес триває далі! Адреса: вул.Гагаріна, 40 (другий поверх), тел.: 0968724567

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.