Координатори сімейно-соціального проекту єпархії “Я ХОЧУ ЖИТИ” відвідали Будинок дитини Сваляви

У понеділок, 5 листопада, з благословення митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора представники сімейно-соціального проекту Сімейного відділу єпархії – “Я ХОЧУ ЖИТИ”, в черговий раз здійснили благодійну акцію.

Нагадаємо, на початку літа з благословення керуючого єпархією стартував новий проект Сімейного відділу (голова – ієрей Олександр Онисько), спрямований на антиабортну діяльність – під назвою “Я ХОЧУ ЖИТИ“.

Однією зі складових роботи координаторів і учасників проекту є періодичні акції щодо допомоги і підтримки дітей-сиріт в інтернат-закладах області, а також протесту проти абортів і спокутування гріха через милостиню, – ініційовану релігійною громадою храму на честь ікони “Почаївської” Божої Матері м. Ужгорода.

У листопаді координатори відвідали Обласний Будинок дитини м. Сваляви (директор Володимир Бейреш) та передали зібрану допомогу.

“Дуже втішає, що наші задуми були підтримані людьми. Чимало благодійників пожертвують одягом, речами, іграшками та, навіть, певними харчами. На початку вересня ми здійснили сортування даних милостинь і сформували відвідування соціальних закладів краю: дитячого притулку с. Батьово, Будинку дитини м. Свалява, Ужгородського міського територіального центру соціального обслуговування (будинок людей похилого віку) та ін.”, – зазначив у коментарі протоієрей Василій Алексій, головний координатор проекту “Я ХОЧУ ЖИТИ”, відповідальний за протиабортну дільність Єпархіального відділу у справах сім’ї, настоятель храму на честь Почаївської ікони Божої Матері в Ужгороді.

Нагадаємо, діяльність проекту проводиться на волонтерських засадах і для тих, хто бажає долучитись до благодійної матеріальної допомоги проекту, можна переказати кошти на картковий рахунок в Приватбанку: 5168 7422 0829 3047.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.