Вихованці «Нової сім’ї» здобули призові місця під час Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв “Соняшник” в Києві

Упродовж двох днів, 19 і 20 жовтня, вихованці родинного будинку сімейного типу «Нова сім’я» м. Ужгорода у супроводі директорки Валентини Червоноокої перебували в місті Києві, представляючи таланти й здібності, даровані Творцем, загалу столиці.

Вихованці «Нової сім’ї» за сприяння засновника Міжнародного благодійного фонду Архангела Михаїла, що в м. Києві, протодиякона В’ячеслава Павліва, взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв “Соняшник”, на якому здобули чотири 1-ші місця та два “Гран-Прі”.

Як відомо, даний заклад соціального значення знаходиться під опікою духовенства Мукачівської православної єпархії. Керуючий єпархією, митрополит Мукачівський і Ужгородський особисто дбає, аби діти та молодь родинного будинку були максимально залучені до соціуму і отримували належну духовну підтримку.

З благословення Його Високопреосвященства й відбулася дана поїздка. Від кліриків єпархії супроводжував дітей-сиріт протоієрей Максим Журавель, священнослужитель Ужгородського Свято-Хрестовоздвиженського кафедрального собору.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.