МУКАЧЕВО. Духовенство єпархії підтримало рекордсмена України

Голова федерації Кіошинкай карате Закарпаття, Майстер спорту України, тренер вищої категорії з Кіошинкай карате, володар чорного поясу 3 дан Ігор Капура рукою зламав певну кількість дощок за 5 хвилин відведеного часу про це повідомляє http://www.mukachevo.net

Фіксацію рекорду за участі Західного представника Національного реєстру України Павла Горішевського, проводили сьогодні 20 жовтня у спортзалі ЗОШ №13.

Аби підтримали майстра спорту прийшли його учні, директор школи Людмила Ковач, директор по звязках з громадськістю ТОВ “Астра меблі” Ірина Янцо, представники духовенства та вболівальники.

На запрошення рекордсмена з благословення керуючого Мукачівською єпархією Високопреосвященнішого Федора, митрополита Мукачівського і Ужгородського участь в підтримці спортсмена взяло й духовенство єпархії. Зокрема, благочинний міста над Латорицею, протоієрей Петро Лях та протоієрей Іван Гергель.

Аби зафіксувати рекорд Ігор Капура за 5 хвилин повинен був зламати мінімум 100 дощок, – розповів Павло Горішевський. Складність була ще й у тому, що дошки лежали не на цеглинах, тримали їх його ж учні.

Трохи сучків та мокрі дошки не завадили каратисту встановити рекорд України. ІгорКапура за 5 хвилин зламав 163 дошки.
— Результат виконав, покладена задача виконана, трохи не така як хотілось, адже я планував зламати 200 дощок, але враховуючи, що були сучки та вологі дошки, результат трохи менший. Ну нічого, це наша спільна перемога, – прокоментував перемогу Ігор Капура.
Так, представник Національного реєстру України урочисто вручив рекордсмену сертифікат, який дає право офіційно внести цей рекорд у книгу рекордів України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.