З благословіння Блаженнішого Онуфрія, митрополита Київського та всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви 16-18 жовтня на території Мукачівської єпархії на базі військової частини Т0300, що в м. Чоп проходять щорічні збори військових священнослужителів УПЦ.

В рамках відкриття зборів 16-го жовтня, відбулась зустріч з голови Синодального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України, Високопреосвященнішого Августина, митрополита Білоцерківського і Богуславського з керуючим Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішим Феодором, митрополитом Мукачівським і Ужгородським.

Після завершення зустрічі для гостей та військовослужбовців частини за участі Заслуженого академічного Закарпатського народного хору та хору священиків єпархії було проведено урочистий духовний концерт.

Завтра, після архієрейського богослужіння відбудеться військова конференція на тему: «Військове духовенство УПЦ у системі штатного військового капеланства (духовенства) України: виклики сьогодення та перспективи розвитку».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.