11 листопада 2018 року спільнота глухих, якими духовно опікується священство Мукачівської єпархії відзначатиме третю річницю від свого створення.

З благословення керуючого Мукачівською єпархією Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського Єпархіальний відділ по взаємодії з організаціями, які піклуються людьми з обмеженими можливостями цього дня проводиме низку заходів присвячених  річниці створення організації.

ПРОГРАМА: 

09:00 – З’їзд та зустріч учасників (кафедральний собор на честь Різдва Божої Матері, м. Мукачево, р-н. Росвигово).

09:30 – Святкова Божественна літургія з сурдоперекладом.

12:30 – Урочистий обід та спілкування з учасниками богослужіння.

13:00 – Тематичний круглий стіл для спільноти УТОГ (обговорення подій, що проходили за період існування спільноти глухих Мукачівської єпархії, перспективи розвитку, інновації в роботі, тощо).

13:30 – Перегляд фотослайдів та відео-матеріалів з життя спільноти (виступ та коментарі: голова Відділу єпархії по взаємодії з організаціями, які піклуються людьми з обмеженими можливостями (архідиякон Діонісій (Гангур), представник Закарпатської обласної організації УТОГ Олександр Токач).

14:00 – Звернення до учасників святкування представника Закарпатської обласної громадської організації “я чую з Cochlear” (Ліза Буряс).

15:30 – Паломницька поїздка учасників дійства до святинь чернечих обителей єпархії.

Контактна особа: голова Єпархіального відділу по взаємодії з організаціями, які піклуються людьми з обмеженими можливостями – архідиякон Діонісій (Гангур).

Тел.: 096-749-84-81

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.