МИЛОСЕРДЯ. Сергію Дудкеєву дуже потрібна наша допомога!!!

Шанс жити – мукачівець 32-річний Сергій Дудкеєв, з дитинства бореться з важкою недугою – синдромом Кліппеля-Треноне Вебера. Ця хвороба вражає судинно-лімфатичну систему найчастіше нижніх кінцівок. В Україні цю патологію лікувати поки не вміють, пропонують тільки ампутацію ноги. Друзі та рідні ініціювали благодійний збір коштів на підтримку чоловіка і просять допомоги кожного із нас!!!

У 2014 році спільними зусиллями вдалося зібрати кошти та відправити хлопця в Німеччину до клініки, де він місяць пробув на стаціонарному лікуванні, результати якого були дуже успішними! Там його навчили як правильно доглядати ногу, та рекомендували хоча б раз в році приїзджати до них на лікування, щоб хвороба не поширювалася… Майже чотири роки хлопець добре справлявся з своєю ногою, одружився та продовжував успішно навчатися в університеті, дякуючи кожному, хто допоміг стати тоді йому на ноги.

Та, на жаль, ця хвороба має здатність розвиватися і Сергій це помітив на своєму тілі! Лікування дороге, тому хлопець довгий час примовчував, що вже з початку цього року він відчуває погіршення, декілька разів йому доводилось викликати швидку, бо не міг сам справитись з болем, рани на нозі повідкривались і він не мав змоги стати на ногу! Довелось знову  звернутися про пораду та допомогу до лікарів клініки Фйолді (Німеччина), але вони на жаль, багато по фотографіях та документах не можуть допомогти і рекомендують якнайшвидше знову приїхати до них на консультацію та лікування. На цей раз клініка виставила рахунок 9 940Євро! Лікування на 28 днів у найкращих спеціалістів клініки!

Наразі збір коштів майже призупинився, а нога Сергія все більше і більше дає про себе знати. Та не тільки нога, але й все тіло. У Сергія починається підніматися висока температура! Це говорить про те, що пішов запальний процес! Сергій каже, що без таблеток він не може майже жодного дня! Він тримається, не падає духом, вірить, що Господь йому через людей допоможе!

Сергію ДУЖЕ потрібна наша допомога!

Просимо всіх небайдужих допомогти Сергію жити повноцінним життям!


‼️СЕРГІЮ МОЖНА ДОПОМОГТИ:‼️
Картка Приватбанку 5168742717824977 Дудкеєв Сергій Вікторович
Ви можете також поповнити рахунок Сергія у самій клініці, де він лікуватиметься:
FOELDIKLINIK HINTERZARTEN
Deutsche Bank AG, 79098 Freiburg/FRG
Account-No.: 0 22 20 630 00
Bank account:680 700 30
SWIFT-CODE: DEUT DE 6 FXXX
IBAN DE 86 6807 0030 0222 0630 00
але обов’язково ‼️вкажіть його ім’я ‼️Dudkeiev Serhii ‼️
А також великою допомогою буде Ваша Молитва за Сергія👼👼👼
ТЕЛЕФОН ДЛЯ ДОВІДОК : Сергій 0950979493. Крістінка Балог 0502057656. Василина Viber 0950776635

Зі звітами фінансових надходжень можна ознайомитися у соцмережі “Facebook” на сторінці: Ми хочемо допомогти Сергію, а ти?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.