До дня знань в Костринській загальноосвітній спеціалізованій школі інтернаті освячено поклонний Хрест (ФОТО+)

В  Неділю 14-у по П’ятидесятниці, з благословення високопреосвященнішого Феодора, Митрополита Мукачівського та Ужгородського, та в рамках роботи Відділу у справах  сім’ї, в зв’язку з початком нового навчального року, священством Великоберезнянського благочиння було проведено освячення поклонного Хреста на території Костринської загальноосвітньої спеціалізованої школи інтернату ІІ – ІІІ ступенів.
Завдяки старанню керівництва школи та благодійників, хрест було встановлено безпосередньо на території навчального закладу. В освяченні прийняли участь протоієрей Михаїл Ковач, настоятель храму в села Кострино, архімандрит Філіп (Тюх), настоятель Свято-Покровського монастиря села Кострино, та протоієрей Серафим Гичка, настоятель каплиці вмч. Пантелеймона в смт. В. Березний, та відповідно голова відділу сім’ї даного благочиння. Також молитву розділили керівництво закладу, вчителі та інші православні християни.
Віримо, що цей Хрест своїм благословенням буде покривати і цей навчальний заклад і головне душі дітей, які в ньому навчаються, нагадуючи всім про найголовнішу жертву яку приніс Христос та нашу відповідальність за неї.

 

протоієрей Серафим Гичка

для m-church.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.