ЗБІР ЗАКРИТО! Підтримаємо ужгородку Любов Пеху в боротьбі з хворобою

Дай Боже доброго дня дорогі брати та сестри, до нас по допомогу звернулась 55-ти річна ужгородка – Любов Пеха. Людина важко хворіє через свою професійну діяльність , а саме більше 20-ти років пропрацювала біля друкарського станка у видавництві “Радянське Закарпаття”. А газетні пластини це цинк і свинець які згубно діють на організм людини. У свої 55 – жінка має ІІ групу інвалідності. Її кістки – наче мереживо – свинець зробив свою справу і незначна травма для неї закінчується множинними переломами.
Вперше таке сталося навесні – невдале падіння призвело до переломів руки й ноги – і відповідно – до операції з застосуванням пластин. Більше півроку Люба проходила на милицях. Справа йшла на лад, але…
Чергове падіння понівечило всі надії на виздоровлення. Знову множинний перелом на руці (вже іншій), тріщини у тазі, струс мозку… Свинець в організмі не дає надії на порятунок…
Тепер Любі потрібна операція – кістки просто так у гіпсі не заживуть. Приблизна вартість – 26 тисяч гривень – сума для Люби, котра отримує пенсію 1400 гривень – не підйомна.
Підтримаємо Любов молитовно , а також в силу своїх можливостей матеріально, з надією – що цей збір коштів може допомогти – залишилося немало.

Щиро вдячні за допомогу

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.