Cотні вірників звершили Хресний хід до скита Ужгородського Свято-Воскресенського монастиря (+ФОТО)

Як вже інформувалося, у суботу, 11 серпня, в Ужгороді сотні вірян звершили Хресний хід до скита на честь святих Архангелів Ужгородського Свято-Воскресенського чоловічого монастиря.  

Хресна хода вирушила від монастиря о 8 годині ранку маршрутом: Свято-Воскресенський чоловічий монастир – вул. Золотиста – вул. Університетська – вул. Докучаєва – вул. Собранецька – вул. Загорська – до місця скита – вулиці Тютюнової.

Братія монастиря, священнослужителі єпархії, молодь, сім’ї з маленькими дітками у візочках, люди старшого віку – понад сотня людей з різних храмів Ужгорода з молитвою на вустах пройшли 5 км, просячи у Бога рідному місту, краю і державі миру та захисту від будь-якого лиха.

Опісля прибуття на місце вірники молитовно взяли участь у молебні за Мир в Україні та водосвятному молебні, який, у співслужінні собору духовенства єпархії, звершив Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський. Під час молебню була піднесена посилена молитва за мир та спокій в нашій Українській землі та в Закарпатському краї.

До Вашої уваги фоторепортаж з місця події.

Фото: Ольга ПАЛОШ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.