“Камо грядеши”: в гостях у баби Анці, поїздка до монастирів і руханка під дощем :)

У “Камо грядеши” дізнаються, що дощ буває ніжним і теплим… Тут не сумують, що погода не завжди сонячна, навпаки стараються створити власну неповторну атмосферу… Тож зазирнемо, як проводять свій відпочинок діточки в двох різних локаціях Закарпаття.

***

У Туричках Перечинського району за планом щоранку після загального підйому є обов’язковими фізичні вправи. А якщо надворі накрапає дощ? Тут це не проблема! Мокра руханка може бути такою веселою та наповненою емоціями! Гарний настрій забезпечений на цілий день :))

Ну, а далі: Біблійна година, вивчення молитов, а пообіді, цілий бум креативу і інноваційних речей. Після тихої години, “Караоке Фест”)) У програмі фестивалю вигадування мелодій з трьох аккордів, соло на гітарі від Сашка з старшої групи, демонстрація особистих талантів і т.д. Далі всі дівчата їдуть до Свято-Маріє-Магдалинівського жіночого монастиря в с. Зарічево. Молитва, спілкування з ігуменією Варварою, смачні солодощі та неповторні враження – все це залишиться в серці назавжди!

А допоки в хлопців звичайно футбол:) Посередині турніру в табір завітали заслужені артисти України, сім’я Садварій!

І, звісно, головне, що учасники мають можливість зранку долучитися до участі в Божественній літургії, яку звершив отець Кіріон (Ковач).

Ааа, майже не забули! Відпочивальники “Камо грядеши” в Туричках побували в небесному селі Лікіцари!  Хто ще не чув про це село і хоче побачити справжнє Небо в очах людей, їдьте сюди! Тут інше життя, повітря, люди, віра емоції, сприйняття… Дітки як ніколи в тиші думок їхали в табір! Таке рідко буває! Сьогодні духовні наставники з дітками були в іншому просторі, там де живуть небесні люди – всі разом завітали до довгожительки баби Анці!

***

Тим часом у Тибаві Свалявського району дітлахи молодшої групи відвідали Свалявський Кирило-Мефодіївський жіночий монастир, який так усім сподобався.

За смачною трапезою на обіді одна дівчинка сказала: “Я б хотіла, щоб і моя мама так смачно готувала” :))

Ну і, звісно ж, уроки Закону Божого, дитячі запитання про Істину і багато душевного тепла.
Одним словом день був вдалим!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.