“Камо Грядеши”: набираємо обертів! (+Фото)

Ось і проймайнули два дні в “Камо Грядеши”! Фуухх, в нас стільки всього відбувається, що ми не встигаємо виставляти фотозвіти! А, може, це й на краще, що й зв`язок поганий у наших відпочинкових локаціях?? Нарешті можна відпочити й насолодитися реальністю! Проте, звісно ж, ми старатимемось повідомляти Вас про наші незабутні дні….

***

Дітлахи в Тибаві Свалявського району не тільки духовно просвітляються, а  й поповнюють знання з важливих професій сьогодення.

Чудові зустрічі з працівниками Свалявської муніципальної поліції і Тибавського лісництва були неймовірними на емоції!

А ще був пікнік, прогулянки й багато спілкування…

***

У Туричках Перечинського району день проходить теж насичено. Після смачненького обіду по розкладу – тиха година. Звичайно, ніхто не спить:) Опісля всі знайомляться в форматі гри “Гаряче насіння”, а далі презентують свої групи. В нас є: “Серафимчики”, “UNO” (перші) та звичайно “Super girls”.

Кожна група зробила чудові стін-газети, девізи і речівки! Далі сонце продиктувало свій настрій і учасники подалися в гості до природи. Футбол, волейбол, бадмінтон, теніс… Ледве ноги принесли в табір:)

А далі родзинка дня! Отець Марк Ціцу вносить ідею започаткувати “Грядеш пошту”! Що це таке? Кожен протягом дня пише про свої емоції, враження, побажання і кидає записки в скриньку “Грядеши пошти”, а під час вечері їх зачитують! Ох, і сміху ж було:)))

Вечеря і вечірні молитви по розкладу. День промайнув, як мить!

Стежте за нашими ефірами, та очікуйте наступні події нашого табору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.