УЖГОРОД. Клірик єпархії здійснив обряд освячення військовослужбовців, які відбувають на Схід країни на ООС

У п`ятницю, 13 липня, в Ужгороді відбулося чергове відправлення групи військовослужбовців Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України на Схід України, на Операцію об’єднаних сил (ООС).

На запрошення керівництва Відділу, а саме полковника Федора Міцель , начальника Ужгородського зонального Відділу правопорядку ЗСУ, із благословення Високопреосвященнійшого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського участь в заході взяв голова відділення Ужгородського району Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України Мукачівської єпархії, настоятель громади на честь преподобного Іова Почаївського, що в м. Ужгород,  протоієрей Петро Баб’як.

Священик здійснив обряд освячення військовослужбовців, які відбувають для виконання завдань за призначенням на територію Луганської області.

До слова, на освяченні військовослужбовців був присутній увесь особовий склад зонального відділу.

У словах проповіді отець Петро призвав усіх до сумлінного несення військової служби та побажав військовослужбовцям щасливого повернення додому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.