ДУБРІВСЬКА ГОРА. В обителі звершено чернечий постриг

7 липня в суботу 6-го тижня після П’ятидесятниці в день молитовної пам’яті Різдва честного славного Пророка, Предтечі і Хрестителя Господня Іоанна керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський після святкового, архієрейського богослужіння та недільної Вечірні звершив в Дубрівському Свято-Іоанно-Предтеченському жіночому монастирі, що на Іршавщині чернечий постриг.

Насельниця обителі послушниця Анна була пострижена в іночество з іменем Ангеліна на честь святої блаженної Ангеліни Сербської.

Участь у священнодійстві взяли намісники інших монастирів Мукачівської єпархії, а також священнослужителі та сестри Дубрівської обителі.

Владика привітав настоятельницю монастиря, ігуменю Серафиму (Готру) з новопостриженою сестрою, а інокині побажав благословенних успіхів в новому чернечому подвизі.

Нагадуємо, що сьогодні, 7 липня в обителі було звершено архієрейське богослужіння з нагоди престольного свята монастиря: ДУБРІВКА. Архієрейське богослужіння з нагоди престольного свята обителі 

Більше про Дубрівську обитель читайте в наших матеріалах:
УЖГОРОД-ГРУШЕВО-ДРАГОВО-УГЛЯ-ДУБРІВКА. Десятки вірян та дітлахів відвідали святині Срібної Землі
ДУБРІВКА. В обителі молитовно вшанували ікону Божої Матері «Іверська»
Вперше в історії єпархії відбувся велопробіг за мир в Україні «Приборжавське–Дубрівка–Приборжавське»
ІРШАВА. Архіпастирський візит до Дубрівського монастиря

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.