УЖГОРОД. При кафедральному соборі відбувся дитячий табір “Небесні крила” та арт-фестиваль “Фарби дитинства”

Протягом п`яти днів, з 28 травня до 2 червня, проводив свою роботу православний табір Ужгородського кафедрального Свято-Хрестовоздвиженського собору “Небесні крила”, – повідомляє офіційна сторінка (в мережі “Facebook”) Центру захисту материнства, сім`ї та дітей-сиріт “Спаси і сохрани”.

Пропонуємо до ознайомлення щоденник з життя тижневого дитячого табору:

Перший день розпочався з літургії, молитви за дітей, Таїнства Причастя, ігр та екскурсією в музей.

Другий день: ранкова зарядка, психологічні вправи та ігри на свіжому повітрі, “заяча-терапія”, майстер клас “розпис ікони” від художника Василя Боднара та спільне створення банеру першої зміни.

Третій день: ранкова зарядка, незмінна зоотерапія зі зайчиком, психологічні ігри на свіжому повітрі, найсмачніший обід, і довгоочікуваний майстер-клас з випікання просфор від матушки Анни Сидор.

День четвертий: день активного відпочинку та водних процедур.

П’ятий день співпав зі святом Дня захисту дітей. Цей день дітки провели дуже активно та радісно. Як завжди розпочали день з енергійної зарядки та поживного сніданку. Далі відвідини гостинної садиби “Долина фазанів”, де всі мали можливість познайомитися з життям сільського туризму; приготувати їжу в казані, спекти на кострі смаколики, погратися з кізонькою. І обов’язково активні ігри на свіжому повітрі, естафети та розслаблення з арт-терапії.

А вже в неділю, 3 червня, усі дітки взяли участь у щорічному 4-му благодійному дитячому арт-фестивалі “Фарби дитинства”, що відбувається на території собору.

За матеріалами: “Спаси і сохрани”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.