У понеділок, 28 травня, Свалявська молодіжка імені святителя Іоанна Шанхайського разом з вихованцями Недільної школи, яка діє при Свалявському Свято-Тройце-Кирило-Мефодіївському жіночому монастирі з благословення владики Феодора навідала Обласний будинок дитини, який знаходиться у м. Свалява.

“Добро виявляється може бути “заразним”. Коли ми готувалися з виступом, то багато людей підключаючись до молоді, намагалися нам допомогти, хто чим міг. Одні купляли памперси для дітей, матушки Свалявського монастиря приготували солодощі, виготовлені власноруч. Знайшлися добродії, що приготували для нашого виступу декорації, одна із мам вихованців взялася професійно підготувати дітей до виступу. Отак, як говориться “з миру по нитці”, спільними зусиллями нам вдалося приготувати свято для дітей, від яких відмовилися батьки”, – розповів про благодійну акцію голова молодіжки, протоієрей Василій Бабець.

Неймовірні емоції радості, хвилини ласки й гри з ровесниками, подаровані смаколики – стали для обездолених вихованців Будинку найкращим дарунком в дні свята Пресвятої Трійці.

Наприкінці протоієрей Василій завдячив медперсоналу дитячого будинку за самовіддану працю з дітьми, які зростають без рідних батьків, однак мають можливість отримати часточку любові від добрих людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.