УЖГОРОД. Відбувся Єпархіальний Пасхальний концерт присвячений Дню святих жінок-мироносиць

Як й анонсувалося, увечері неділі, 22-го квітня, в місті Ужгороді з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського відбувся Єпархіальний Пасхальний концерт, присвячений Воскресінню Христовому та Неділі святих жінок-мироносиць.

Зал Закарпатського академічного обласного театру ляльок “Бавка” не вміщував усіх поціновувачів церковного музичного мистецтва.

На  початку концерту до присутніх з вітальним  словом звернувся керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський.

Участь у концерті взяли: Закарпатський академічний народний заслужений хор; заслужений артист України, голова єпархіального відділу церковного, культурно-просвітницького служіння, архідиякон Олександр Садварій; солістка Заслуженого академічного Закарпатського народного хору Яна Садварій; вихованці Недільних шкіл Мукачівської єпархії – Свято-Троїцького храму м. Ужгорода та Недільної школи, що діє при Свято-Успенському храмі в селі Дубриничі, що на Перечинщині; володарка Гран-прі дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу “Яскрава країна” Катерина Лінтур та інші виконавці, які прекрасній половині обласного центру подарували свої таланти.

Чудові вокальні, віршовані та театралізовані виступи у поєднанні зі щирістю дітей та молоді викликали у присутніх в залі глядачів сльози радості й розчулення.

Завершився святковий концерт спільним виконанням пісень про рідну матір.

Фото: Іван ФЕННИЧ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.