ВІТАННЯ. Голові Єпархіального відділу Інноваційних проектів – 33!

Ваше Високопреподобіє, дорогий отець Василій! Від себе особисто та від духовенства нашої Мукачівської єпархії маємо честь привітати Вас з Днем Вашого Народження!

33 роки в просторі Церкви Христової − це вік зрілості та людської мудрості. Для священнослужителя − це час пастирської праці над собою і самовідданого служіння іншим.

Ви є ще дуже молодим пастирем, проте Ваші справи декларують девізи Вашого життя. А ними у Вас є: самовіддача, самопожертва, людяність. Бог судив Вам бути не просто священнослужителем однієї з парафій нашої древньої єпархії. Ви ще й несете важливий та відповідальний послух в Єпархіальному управлінні. За час несення вами послуху на посаді голови Єпархіального відділу Інноваційних проектів та голови Молодіжного відділу, а також відповідального за співпрацю Церкви та медицини Ви проявлили себе справжнім пастирем. Пастирем, що виконує заповідь апостола Павла, який писав: «для немiчних я був як немiчний, щоб придбати немiч­них. Для всiх я став усiм, щоб спасти хоч деяких. Це ж роблю задля Євангелiя, щоб бути спiв­учасником його» (1 Кор. 9, 22-23).

Іноді нас дивує той ентузіазм та натхнення, з яким Ви віддаєте себе, жертовно служачи іншим задля зустрічі людей з Небом. Завдяки Вам сотні маленьких сердець щорічно виховуються в таборі «Камо грядеши», завдяки Вам продовжується служіння Церкви в лікарнях та соціальних закладах, завдяки Вам впроваджуються в життя десятки потужних проектів, що служать на користь душ сотні вірян.

В день Вашої появи на світ окремо дякуємо Богу, який благословив Вашим добрим батькам родити на світ немовля, духовно виховати та дарувати для Церкви вірного пастиря. Шанобливо дякуємо Вам батьки!

Сьогодні від усієї душі бажаємо Вам, отче, аби Всемилостивий Господь благословив Вам надалі залишатись тою людиною, яка, не шкодуючи своїх сил, допомагає вірним чадам Святої Церкви побачити живий Образ Христа та відшукати єдину вірну дорогу до Небесного Града. Здоров’я Вам, душевного миру та безбоязненного служіння Своєму Творцю. Многая Вам і благая літа!

ФЕОДОР,

архієпископ Мукачівський і Ужгородський з паствою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.