УЖГОРОД-МУКАЧЕВО-ІРШАВА: Сиропусна неділя в парафіях єпархії (+ФОТОКОЛЛАЖ)

У Прощену неділю, переддень Великого посту, з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського в парафіях єпархії відбулися благодійні внутрішньоприходські та місіонерські Масляні.

Такі благодійні заходи з ініціативи священнослужителів були проведені: в Мукачівському кафедральному соборі на честь Різдва Пресвятої Богородиці, який знаходиться в районі Росвигова, в Свято-Покровському храмі-пам’ятнику м. Ужгорода, а також Іршавським молодіжним братством на честь Пророка і Предтечі Господнього Іоанна в Ільницькій та Чинадіївській школах-інтернатах.

Окрім прихожан собору, парафій та молоді братерства до підготовки Масляних акцій долучилися вихованці тамтешніх Недільних шкіл, благодійники та люди доброї волі. Діти та дорослі власноруч пекли млинці, наповнювали їх смачною начинкою, а відтак після літургії надворі пригощали вірян.

Для вірян та дітей-сиріт інтернатів подібний захід став надзвичайно смачним та атмосферним, бо ж під час пригощання була можливість поспілкуватися зі священнослужителями та попросити вибачення один в одного напередодні постування.

Як це було, в деталях дивіться у нашому фотоколаажі:)

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.