БОГОЯВЛЕНСЬКИЙ МАРАФОН: ІРШАВА. З добрими словом і благовістям до дітей сиріт

З благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора за ініціативи голови братства архімандрита Агапіта ( Шпиняка) та підтримки намісника Свято-Іоано-Богословського чоловічого монастиря, архімандрита Спірідона (Ляшко) молодь братства разом з священнослужителем відвідала спеціалізовану Імстичівську школу-інтернат та школу-інтернат с. Ільниця, про цен йдеться на сторінці  Іршавського молодіжного братства імені Іоанна Предтечі в мережі facebook.com.

Нагородою і дорослим і дітлахам стали солодкі подаруночки і море позитиву від малечі.

Як і годиться окрім повчальних слів і настанов від архімандрита Спірідона всі разом поколядували. Саме цією акцією завершується цикл благодійного проекту “Різвяний благовіст”.

«Незважаючи на закінчення Різдв’яних свят ми повині надалі трудитись на ниві Христовій, прославляючи народженого Богомладенця, виконуючи слова Євангельської істини. Вдовиця, сиротина, безхатьки, хворі − це ті, до кого ми маємо поспішати, ми повинні поставити собі за ціль робити добрі справи, адже саме ними можемо викласти собі стежинку до Царства Божого. Трудімось поки є час − поки промінь душі не погас» − підсумував акцію, отець Спирідон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.