Вітаємо гостей, користувачів, друзів нашого ресурсу з Новоліттям та Різдвом Христовим!

ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ!

СЛАВІМО ЙОГО!


http--www.sendflowers.ua-images-content-katolicheskoe-rozhdestvo2Д
орогі відвідувачі нашого ресурсу, колеги, друзі, браття та сестри! Минає ще один − 2017-й рік з нашого буття у цьому світі! Наше життя − мить, яка може за допомогою нашої ж волі та віри зробити нас найщасливішими та водночас найсильнішими людьми у світі! Адже в нашому житті буде Він − Бог!

Звичайно у житті кожного з нас трапилися в цей рік події, які можливо когось змінили докорінно, хтось став ближчим до себе, ближнього, Бога! Це − життя! Нам потрібно навчитися вміти розпізнавати його. Вміти вбачати у всьому волю Бога про нас. І лише так ми зможемо крокувати далі по життю.

Вступаючи в черговий новий рік, будемо змінюватися перед Богом, – але змінюватися творчо: не тільки шкодувати про те, що було недоброго, а навчившись, вступити в новий рік з новою мудрістю, з новим розумінням.

Різдво Христове – це свято, завдяки якому Небо відкрилося для людини, а народжене у Вифлеємі Немовля закликає нас творити діла милосердя і любові.

Свято Різдва Христового по величі поминаємої події святкується урочистіше всіх свят, за винятком Пасхи. Святий Іоанн Златоуст називає свято Різдва Христового «чеснійшим і найважливішим усіх свят», «матір’ю всіх свят».

У благодатні дні всесвітньої радості про втілення і явленя в світ Сина Божого сердечно вітаємо Вас, користувачів нашого сайту, зі світлим святом Різдва Христового, святом благовоління Божого до людей! Христос народився, і з нами Бог!

Принесемо в дар Бог наше чисте серце, думки і справи милосердя. Нехай – Богонемовля − Христос світлом Свого Різдва, додасть Вам внутрішню справжню радість,  вилікує наші душевні хвороби і втішить скорботи. Хай допоможе Вам в наступаючому новоліття принести Йому в дар золото любові, пахощі віри і милосердя.

З повагою до Вас

Протоієрей Олександр Монич,

голова Інформаційного відділу

Мукачівської Правослааної єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.