Дивіться прямі трансляції Різдвяних богослужінь з соборів єпархії на телеканалах «ТИСА1» та «SIRIUS»

7 січня в день Різдва Господа Бога і Спаса нашого Іісуса Христа керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершить архієрейське богослужіння в Мукачівському кафедральному соборі на честь ікони Божої Матері «Почаївська». Початок богослужіння: 1000. З благословення Владики, спільними зусиллями Інформаційного відділу єпархії та супутникового телеканалу семи мов «SIRIUS» проводитиметься пряма трансляція Різдвяного, архієрейського богослужіння.

Пряму трансляцію богослужіння на телеканалі «SIRIUS» дивіться: 1000-1200.

Детальніше про координати та налаштування телеканалу, а також пряму трансляцію можна подивитися та прочитати на сайту каналу: http://kanalsirius.tv

В другий день Різдва Христового владика Феодор звершить святкову Божественну літургію в Свято-Хресто-Воздвиженському кафедральному соборі міста Ужгород. Початок: 0945.

З благословення керуючого Мукачівською єпархією архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора, спільними зусиллями Інформаційного відділу Мукачівської єпархії та Філії ПАТ НСТУ «Закарпатська регіональна дирекція»«Тиса1» проводитиметься пряма трансляція Пасхального архієрейського Богослужіння і на цьому супутниковому ресурсі.

Пряму трансляцію богослужіння дивіться на телеканалі «Тиса1».  Час трансляції: (0950-1210).

Детальніше про координати телеканалу та пряму трансляцію можна подивитися на сайту каналу: http://www.tysa1.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.