УЖГОРОД. Владика Феодор привітав вихованців родинного будинку «Нова сім’я» з прийдешніми святами

В останній день 2017 року керуючий Мукачівською єпархією, архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор разом з духовенством єпархії відвідали родинний будинок сімейного типу «Нова сім’я», який знаходиться в Ужгороді.

Участь в благодійній зустрічі з дітками також взяли: Ужгородський кафедральний собор на честь Воздвиження Хреста Господнього (настоятель: протоієрей Димитрій Сидор), соціальний центр психологічної підтримки вагітних жінок, дорослих та дітей «Спаси і сохрани», який діє при Воздвиженському соборі, представники соціальних структур та гості.

Талановиті вихованці молодіжного братсва, недільних шкіл собору та храму вихованцям родинного будинку, гостям та архієрею підготували міні-концерт з танцювальними, співочими номерами, а також декламуванням віршів, які вражали присутніх глибоким духовним змістом. Не обійшлося свято і без солодких подарунків.

Владика Феодор у вітальному слові побажав дітям та директорці закладу Валентині Червоноокій допомоги Божої в нелегкій праці. Привітав «Нову сім’ю» зі святом також і духівник закладу, настоятель кафедрального собору Ужгорода, протоієрей Димитрій Сидор. Відтак дітки отримали солодощі та сфотографувались з усіма на згадку.

Фото: Іван ФЕННИЧ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.