МУКАЧЕВО. Відійшла у вічність монахиня Серафима (Дудаш) (09.04.1927-23.12.2017)

23 грудня 2017 року, в суботу 29-го тижня після П’ятидесятниці в день молитовної пам’яті святителя Іоасафа, єпископа Белгородського (1754) на 91-му році життя відійшла у вічність монахиня Серафима (Дудаш).

Спочила була однією з найстарших сестер Мукачівського Свято-Миколаївського монастиря. Через важку хворобу лежала прикутою до ліжка 60 років. Матушка була відомою подвижницею благочестя в нашому краї та поза його межами. Вона смиренно несла свій молитовний подвиг на протязі всього свого життя. До неї приходили тисячі людей за порадою і втіхою, котрі силою благочестя, вона їм давала.

Чин похорону відбудеться завтра, 24 грудня в Мукачівському жіночому монастирі о 1300. Відспівування покійної очолить керуючий Мукачівською єпархією,  Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський.

Від себе особисто та Мукачівського Єпархіального управління висловлюю молитовні співчуття рідним та близьким померлої, які втратили свою молитвеницю. Молюся за упокій душі спочилої монахині Серафими.

Мукачівська єпархія глибоко сумує з приводу смерті справжньої монахині та подвижниці благочестя Мукачівської єпархії.

Нехай Господь, упокоїть її душу в своєму Царстві.

Закликаю всіх священнослужителів Мукачівської Православної єпархії Української Православної Церкви до посиленої молитви за новопредставлену.

Вічна їй пам’ять!

+ФЕОДОР,

Архієпископ Мукачівський і Ужгородський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.