Відійшов до Господа клірик єпархії протоієрей Кирил Бокотей (13.04.1933-24.08.2017)

У четвер, 24 серпня, відійшов у вічність клірик Мукачівської єпархії, протоієрей Кирил Бокотей (13.04.1933-†24.08.2017).

Народився майбутній священик в с. Білки, що на Іршавщині. Успішно закінчив Московську духовну семінарію. В різні часи ніс пастирський послух на парафіях сіл Мукачівської єпархії: Зняцево, Шелестово, Станово, Лавки та в Мукачівському Психоневрологічному інтернаті (р-н Підгоряни).

Чин похорону клірика єпархії відбудеться 26 серпня в суботу о 1000 к.ч., в Свято-Михайлівському храмі (р-н Підгоряни), що в Мукачеві.

Тіло клірика єпархії буде віддано землі того ж дня на міському кладовищі.

P.S. Останні прижиттєві фото отця Кирила зроблені минулого тижня настоятелем Свято-Іллінського храму в с. Стройне, що на Свалявщині, протоієреєм Петром Попдякуником.

Єпархіальне управління на чолі з керуючим єпархією, Високопреосвященнішим Феодором, архієпископом Мукачівським і Ужгородським приносить щирі співчуття родині померлого та молиться за спокій його душі. Нехай Господь прийме душу новоспочилого пастиря в оселях праведних, де немає ні скорботи, ні печалі, ні зітхання, а життя – вічне! Вічна пам’ять справжньому пастирю Христової Церкви.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.