УЖГОРОД. У каплиці обласного госпіталю для ветеранів війни звершено святкове богослужіння

Святкового 19-го серпня, в день Преображення Господа і Спаса нашого Іісуса Христа, в каплиці на честь Покрова Пресвятої Богородиці, що знаходиться на території Закарпатського обласного госпіталю для ветеранів війни, на прохання керівництва медзакладу та з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського відбулася Божественна літургія.

Участь в літургії взяли ветерани війни та військовослужбовці й учасники АТО, що проходять реабілітацію в госпіталі.

Послух окормлення обласного госпіталю з благословення керуючого Мукачівською єпархією здійснює протоієрей Петро Баб’як, настоятель храму на честь Іова Почаївського м. Ужгорода. Відтак отець Петро і звершив богослужіння та освячення кошиків з виноградом і яблуками.

Наприкінці священик привітав усіх з величним святом і побажав життєвих сил та рясних Божих благословінь.

Нагадаємо, 11-го січня 2017 року архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор на запрошення головного лікаря Закарпатського обласного госпіталю для ветеранів війни Володимира Дмитровича Брича, звершив освячення згаданої каплиці на честь Покрова Пресвятої Богородиці. Дерев’яна каплиця стала справжньою окрасою медичного закладу, пацієнти якого відтепер можуть лікувати як тіло, так і душу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.