«КАМО ГРЯДЕШИ» − це табір зі своїми маленькими традиціями і новинками. Щороку в нас є щось своє і нове. До прикладу у 2015 році у нас народився свій гімн. Про нього, окремо дивіться тут. На цей раз у нас народився свій прапор…

Ідея прапору з’явилася ще у 2011-му. Тоді ми цю ідею трансформували ось у такий прапор з полотна. Пошив прапора був зроблений Оксаною Монич.

Далі, у 2014-му нас з’явилися значки табору…

Автором ідея стала: Лапига Світлана, а втілив цю ідею у цифровому варіанті Роберт Пап.

І ось у 2017 році у нас є свій великий прапор! Розмір стандартний 1+1,5 метри. Ідея: протоієрея Василій Керецман та протоієрей Олександр Монич, технічна підтримка Олександр Фірцак.

Месидж малюнку: Життя людини у світі розпочинається знизу і йде вгору, але шлях, який обирає людина є широким. Коли людина розпочинає вірити в Небо, вона йде до Нього тернистими горами і скалами. Чим ближче ми наближаємося до Бога, тим вузчою стає шлях до Нього. Чому? Тому, що ми повинні відсікати від себе самих − себе: свої примхи, думки, образ життя. І, ось тоді людина досягає Сонця, Яким є Христос. Коли ж людство знаходить Сонце, воно знаходить автоматично і відповідь на питання: “Куди ідеш?” (Камо грядеш?). Я, йду до неба!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.