Кожний день у православному духовно-просвітницькому оздоровчому таборі «Камо Грядеши» інший.

І не тільки через зміну зовнішніх занять і різновидів дозвілля для юні. Ні, він інший через невидиму зміну самих учасників табору.

Ми вміємо радіти, сповна веселитися й отримувати задоволення від, на перший погляд, звичних речей.

В нас все дуже по-простому: пікнік в лоні мальовничої природи, приготування смачного бограчу, ігри, співи, танці і те невловиме відчуття присутності поряд з нами Бога.

Щодня ми всі вчимося бути кращими. Іноді, аби цього досягати нам доводиться визнавати свої помилки, просити пробачення в друзів, яких чимось образили і, головне, в Бога через Таїнство сповіді.

Неможливо спостерігати без сердечного умилення картину, коли дитина починає розуміти свою провину, що скоїла за час перебування в таборі і йде скоро вранці до неподалік розташованого монастиря на богослужіння. В одну мить переводиш стрілки на свій духовний стан…

Ми як можемо хочемо стати поближче до Творця, тому щоранку й щовечора молимось, відвідуємо монастирі, вивчаємо під час Закону Божого молитви й бесідуємо на різні духовні теми.

Знаєте, це важко описати словами, але коли перебуваєш у «Камо Грядеши» здається, що навіть дорослі забувають за свій вік і поринають в безтурботне дитинство.

Немає ціни тому, коли сама атмосфера, що панує в нашому таборі робить нас іншими. А цю «інакшість», що сталася непомітним чином, кожний учасник табору без винятку, беззаперечно відчує після повернення додому.

До наступних ефірних зустрічей!  😉

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.