Єпархіальний духовно-просвітницький табір «Камо грядеши» запрошує дітей на відпочинок

«Камо грядеши?» – саме під такою назвою-гаслом з благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора, ініціативи Молодіжного відділу, Єпархіального відділу у справах катехизації, Інформаційного відділу та підтримки Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України, Єпархіального відділу єпархіального, церковного, культурно-просвітницького служіння вже 10 рік поспіль проводитиметься Всеукраїнський, дитячий, духовно-просвітницький, оздоровчий табір.

На цей раз місцем зустрічі старих-нових, знайомих дітей стане розташований в національному парку «Зачарований Край» Свято-Пантелеймонівський жіночий монастир, який знаходиться в урочищі Камʼянка поблизу села Осій, що на Іршавщині.

Оздоровчий табір знаходиться в гірничо-лісовій місцевості на висоті 600-700 метрів над рівнем моря. Характеризується чистим розрідженим, іонізованим повітрям, помірною вологістю. Табір є хорошим місцем для відпочинку дітей. Зміна кліматичних умов для дитини вже сама по собі веде до посилення адаптаційних реакцій, підвищенню фізіологічної активності багатьох органів і систем, стимулює імунітет і фактори неспецифічного захисту.

Для тіла теплий і кристально чистий відпочинок дітям забезпечить здорове 4-х разове харчування, вода зі свердловин глибиною понад 100 метрів, великий басейн наповнений проточною водою, футбольні та волейбольні поля, тенісні корти, щоденні ранкові прогулянки в лісі, ранкові зарядки та інше.

Душу маленьких дітлахів священнослужителі, вихователі та педагоги на цей раз будуть старатися направити в правильне русло разом з сестрами Осійського Пантелеймонівського монастиря.

ГРАФІК ЗАЇЗДУ:

26.06.-05.07 – перший заїзд

13.07.-22.07 – другий заїзд

Діти будуть набиратися по вікових категоріях: 7-13 років.

Трохи про нас: «Сама назва табору говорить за себе – ми прагнемо вказати істинну дорогу дітям, дорогу до храму, до Бога», – сказав одного разу при відкритті табору архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор. Дитячий табір «Камо грядеши» є унікальним явищем по своїй природі і щороку він поповнюється новими дітьми. Чути про наш табір далеко за межами Мукачівської єпархії. Минулоріч табір прийняв біля 100 дітлахів в тому числі з Івано-Франківська, Тернополя, Одеси, тощо.

Координатори табору:

Протоієрей Василій Поп – 095-155-52-88

Протоієрей Василій Керецман – 099-915-70-07

Протоієрей Олександр Монич – 095-579-51-35

Протоієрей Вадим Гайдиш − 050-224-03-66

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.