Єпархія взяла участь в святкових заходах в Мукачівському прикордонному загоні

26 травня, з нагоди святкування Дня прикордонника України на запрошення командира Мукачівського прикордонного загону полковника Руслана Володимировича Дурдаєва з благословення високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського участь в святкових заходах взяли: секретар Єпархіального управління − протоієрей Віктор Місо, голова Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України − протоієрей Ігор Білак та благочинний міста Мукачева − протоієрей Петро Лях.

З вітальним словом від імені владики Феодора, звернувся до присутніх протоієрей Віктор Місо. Священнослужитель привітав начальника установи зі святом, побажав особливого Божого покрову та Господнього благословіння всьому особовому складу. Окремо було відмічено наскільки важлива, особливо в контексті сьогодення, почесна місія прикордонних військ, які виконують свій священний обов’язок в збереженні цілісності Держави та непохитності її кордонів.

Також командир загону Руслан Володимирович був нагороджений грамотою митрополита Білоцерківського і Богуславського Августина, голови Синодального відділу УПЦ по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.