“Спішіть творити добро”: з життя Іршавської молодіжки у Великому пості

Нагадаємо шановні друзі, що Великий піст – це особливий час для добрих справ та дієвої любові до ближнього. Саме ці мотиви спонукають Іршавську молодіжку до невтомної праці.
З благословіння архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора та за ініціативи голови братства архімандрита Агапіта (Шпиняк) протягом Великого посту учасники молодіжки проводили соціально-місіонерську роботу. Зокрема братчики відвідали 34 багатодітні сім’ї, яким передали продуктові пакети, а також, те без чого дитинство неможливе – іграшки діткам. Молодь, за підтримки очільника братства, відвідала соціально незахищені сім’ї і поселення ромів, яким було передано понад одну тонну одягу та взуття.
З приходом весни молодь провела суботник на міських цвинтарях.
В четвер цього тижня було відвідано Ільницьку школу-інтернат де провели урок Закону Божого для вихованців закладу. Не залишили без уваги і Імстичівську школу-інтернат куди молодіжка завітала з цікавими іграми та забавами, розвеселивши малечу, братчики почастували їх солодощами і випічкою власного виробництва.
Як зазначує голова молодіжки архімандрит Агапіт в розмові до молоді: “Допомога іншим і співчуття пробуджує в нас справжні людські риси, тому виконуймо Євангельскі слова і дбаймо про своїх ближніх”. Отож дорогі друзі творімо добро поки є час і поки промінь душі не погас.
Учасники Іршавського молодіжного
братства спеціально для
m-church.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.