УЖГОРОД. Священнослужителі єпархії вшанували пам’ять 53-х краян, які загинули в Афганістані

З благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, 15 лютого у свято Зустрічі Господньої та День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, а також 28-ї річниці виведення з Афганістану військ колишнього Радянського Союзу, священики єпархії взяли участь у заході присвяченому цьому в обласному центрі Закарпаття.

Урочистості відвідали керівники Закарпаття й Ужгорода. Квітами, хвилиною мовчання та військовими залпами вшанували пам’ять загиблих воїнів-афганців Закарпаття керівники краю Геннадій Москаль та Михайло Рівіс, представники міськради, учасники бойових дій на території інших держав, очільники правоохоронних та контролюючих органів, дипломати, громадськість.

Поминальну панахиду за загиблими воїнами-афганцями відслужили представники Мукачівської єпархії, а саме: голова Єпархіального відділу по зв’язкам з громадскістю та представниками влади в Закарпатській області, священнослужитель Покровського храму м. Ужгорода, протоієрей Феодор Горшков та протоієрей Максим Журавель, священнослужитель Ужгородського Хресто-Воздвиженського кафедрального собору.

Протоієрей Віктор Палош

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.