Кожного року, напередодні Новоліття, 31-го грудня, до шанованої святині України – Свято-Успенської Почаївської Лаври, з паломницькою поїздкою вирушає молодь з різних куточків України і закордону.

З благословення керуючого Мукачівською єпархією – Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського Мукачівську єпархію на Всеукраїнському форумі представляла молодь Ужгорода, Мукачева та Воловця.

1-го січня, в день пам’яті преподобного Амфілохія Почаївського,  молоді люди взяли участь у святковому богослужінні, яке відбулося в Преображенському соборі, за участю великої кількості митрополитів і єпископів, серед яких був і митрополит Хустський и Виноградівський Марк.

А вже по обіді на традиційну зустріч Молодіжного форуму з митрополитом Тернопільським і Кременецьким Сергієм зібралася велика кількість молодих людей.

Митрополит Сергій, ректор Почаївської Духовної Семінарії єпископ Шумський Серафим і голова Учбового комітету УПЦ єпископ Ірпінський Климент відповіли на численні питання молоді, пов’язані з духовним життям.

Підвечір у місцевому клубі продовжилося приємне проведення часу та спілкування молодих людей з різних областей.  Окрім іншого була проведена Різдвяна вікторина, здійснено показ фільму «Моя святість», знятого молоддю з Ківерець Волинської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.