МИКОЛАЇВСЬКИЙ МАРАФОН: МУКАЧЕВО. «Людина, починається з добра». У найщасливіший дитячий день молодь Мукачева відвідала дитячі будинки

Якщо Ви не знаєте, який найщасливіший дитячий день у році, то ми Вам відповімо. Це – 19 грудня… День пам’яті святого Миколая, Мирлікійського Чудотворця.

Саме цього дня з благословення правлячого архієрея Мукачівської єпархії, архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора молодь Мукачева відвідала дитячі будинки.

День сповнений багатьма незабутніми емоціями та тільки позитивними почуттями подарував діткам Мукачівського дитячого інтернату, а також Мукачівського психо-неврологічного інтернату заряд бадьорості та радості від братчиків, а також від учнів недільної школи Росвигівського кафедрального собору.

Пісні, вірші, колядки, дитячий сміх та радість в очах − це все, що лунало в той день… Необійшлося і без подарунків від Миколая, на які так чекали малята. Канцтовари, солодощі, іграшки −це все отримали дітки від святого Миколая. Проте раділи вони не речам, а тому, що до них прийшли гості з якими вони можуть порадіти, навіть просто познайомитися. В очах цих маленьких діточок було непідробне щастя, не дивлячись на те, що в них не все так в житті, як у звичайних дітей, які мають сім’ю, та попри всі ці відмінності ця малеча тримається разом, стоячи один за одного горою,опорою один для одного, та підримуючи всіх словом, ділом, а також молитвою. Дитяча молитва є дуже сильною та міцною, а дитяча радість це те, що потрібно шукати всім нам. Радіти та бачити щастя у всьому навіть у маленьких дрібничках. Цей похід в дитячий будинок змінив всіх, він навчив нас радіти як діти, та не боятися відкрито, душевно говорити.

Тетяна ЧЕЧУР,

спеціально для https://m-church.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.