В переддень ювілею − 50-ти річчя від дня народження керуючого Мукачівською єпархією, архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора в ужгородському видавництві «ФОП Сабов А.М.» побачив світ невеликий кольоровий буклет під загальною назвою: «50 фактів про владику Феодора».obkladinka

У передмові до видання зазначено, що «проект свідомо підготовлений не у вигляді звіту чи аналізу певних подій, а скоріш як тезовий набір фактологічного матеріалу під грифом «ФАКТ». В кількох сторінках вміщено найцікавіше та унікальне з особистого життя та правління Мукачівською єпархією владики Феодора. Є також у виданні також рубрики «унікальне», «сучасність», «досягення».

Ювілейне видання накладом 500 примірників та обсягом в 34 сторінки здійснено з ініціативи єпархіальних відділів: Інформаційного, Інноваційного, Молодіжного та Відділу у справах катехизації.

Дизайн та верстка видання: Олександр Фірцак. Упорядником видання став: протоієрей Олександр Монич. Чудовий фотоматеріал до видання надали: Віталій Муха та Іван Феннич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.