З 26 по 28 жовтня включно з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського для дітей з особливими потребами знов відкри свої двері дитячий оздоровчий, просвітницько-місіонерський благодійний дитячий табір «Промінь надії».

Протягом трьох днів учасники табору у супроводі батьків мали можливість долучитись до богослужінь, Таїнства сповіді та Причастя, а також цікаво проводитимуть свій час разом з казковими героями під час прогулянок лісом чи перегляду повчальних кінофільмів. Батьки ж дітей брали участь у цікавих бесідах, лекціях зі священнослужителями.

Загалом мешканцями благодійного табору стали понад тридцять дітей з обмеженими можливостями разом зі своїми батьками і вихователями, для яких перебування на туристичній базі було повністю безкоштовним.

Організатори «Променю надії» розповідають, що графік у таборі був щільно розписаний. Зокрема, для дітей з їхніми батьками були організовані паломницькі поїздки до Приборжавського і Дубрівського монастирів, відпочинок на природі з майстер-класами, духовні бесіди з головою молодіжного братства архімандритом Агапітом (Шпиняком), вистави гурту «Криниченька». Кожен ранок і вечір таборяни зустрічали молитвою. На другий день усі діти мали можливість долучитися до Святих Христових Таїн  під час Літургії. За богослужінням співали учасники табору.

Під час урочистого закриття «Променя надії» усі таборяни отримали цінні подарунки на згадку про проведені дні.

Табір проводитився на туристичній базі відпочинку «Зачарована долина», що в Іршавському районі, с. Осій (урочище Кам’янка).

Організатором табору виступило Іршавське молодіжне товариство на честь Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна на чолі з головою братства ієромонахом Агапітом (Шпиняком).

Пропонуємо вашій увазі фотомиті табору…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.